An Unbiased View of دوره پور صمدی

جزوه بسیار کاربری دوره پرایس اکشن پورصمدی نیز همراه با این دوره دریافت می نمایید.

↑ «مرتضی پورصمدی درگذشت». ایسنا. ۲۰۲۳-۰۹-۰۲. دریافت‌شده در ۲۰۲۳-۰۹-۰۲. ↑ مرتضی-پورصمدی-فیلمبردار-سینما-درگذشت ↑ «پیکر مرتضی پورصمدی در بهشت سکینه کرج آرام می‌گیرد». ایرنا. ۲۰۲۳-۰۹-۰۲. دریافت‌شده در ۲۰۲۳-۰۹-۰۲.

من در آن زمان یک دانشجو بودم و از سن ۱۶ سالگی عادت این که از پدر و مادر پول بگیرم رو نداشتم بنابراین دو شیفت کار می کردم.

 شاید اگر مستقیم میرفتم رشته اقتصاد، از بس فرمول الکی و اطلاعات فاندامنتال بی کاربرد به خوردم می دادند که از معامله گری هم زده می شدم.

کلیه حقوق این سایت نزد ایران ریچ محفوظ بوده و بازنشر محتوا با ذکر منبع بلامانع است.

دیگه چجوری باهاشون کار کنیم یا نکنیم , انجام بدیم یا ندیم که نتیجه‌گیری می‌کنیم که نباید این کار و بکنیم.

با تغییر به سمت تحلیل بنیادی، پورصمدی می‌خواست عوامل اقتصادی و مالی کشور را بررسی کرده و با استفاده از آن‌ها، چارت‌ها و نمودارهای بورس ایران را تحلیل کند تا بتواند به سود خوبی دست یابد.

پورصمدی یکی از اساتید بنام حوزه بازارهای مالی است که دارای سابقه درخشان در معامله گری بازار فارکس است که در اینستاگرام فعالیت خود را آغاز کرد و بعد از لایوهای معامله گری فراوانی که انجام داد طرفداران بسیاری پیدا کرد.

به طور خلاصه، پورصمدی در این زمان دغدغه‌های جدیدی را با شروع مجدد در فارکس تجربه کرد.

بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود دوره در اختیار شما قرار خواهد گرفت و به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد.

به این معنی که پورصمدی تمرکز خود را از تحلیل فنی، مانند استفاده از ادیکاتورها، اسیلاتورها، الیوت و غیره، به تحلیل بنیادی منتقل کرد. تحلیل بنیادی به بررسی عوامل اقتصادی، مالی و سیاسی تأثیرگذار بر شرکت‌ها و بازارها می‌پردازد.

محمد علی پورصمدی، معتقد بود که فارکس (بازار ارز) مسیر موفقیت شخصی او است. او به هر زمانی فرصت می‌یافت تا منابع انگلیسی را بررسی کند، حتی در مترو و کلاس‌های رسمی دانشگاه.

احساس ناامیدی از بورس ایران او را به سمت بازارهای جهانی سوق داد و اشتیاق ورود به بازار جهانی و آشنایی با مصطفی زندگی‌اش را تغییر داد.

محمدعلی پورصمدی توضیح می‌دهد که اساتید با نشان دادن تصاویر و ویدیوهای معاملات به او، او را ترغیب به ورود به عرصهٔ بورس کردند. این موضوع بسیار جالب بود، زیرا سایت محمد علی پورصمدی به او یک استراتژی دروغین به نام “مووینگ‌ها” معرفی شده بود.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “An Unbiased View of دوره پور صمدی”

Leave a Reply

Gravatar